KOM OP VAKANTIE IN EEN LUXE CAMPING IN ARDÈCHE

Ardèche is een departement dat een schat aan rijkdom herbergt en dat niet ophoudt jaarlijks miljoenen toeristen te trekken. Begiftigd met een geologische rijkdom, prachtige karaktervolle dorpjes gelegen op de top van de bergen en onmisbare toeristische trekpleisters, vormt het een vlaggenschipbestemming voor een succesvolle familievakantie. Dankzij de verschillende activiteiten die je tot je beschikking hebt, heb je geen tijd om je te vervelen. Het is in deze plaats en meer bepaald in Privas dat de Ardèche Camping **** heeft gekozen om u te laten genieten van een luxe vakantie, maar altijd midden in de ongerepte natuur.

4-sterren camping in de Ardèche

Als u van plan bent om op vakantie te gaan in de Ardèche, stop dan bij Privas en zet uw koffers neer op Ardèche Camping. Dit openluchthotel ligt in de buurt van het Rhônedal en de kloven van de Ardèche en is de perfecte plek om de schoonheid van het platteland van de Ardèche te ontdekken. Gelegen op een uitgestrekt domein van 5,5 hectare, midden in de natuur, verwelkomt deze luxe viersterrencamping in de Ardèche u van april tot september voor een onvergetelijke high-end vakantie. Klik hier voor meer details over de camping.

Activiteiten rondom de 4-sterren camping Ardèche

Door voor Ardèche Camping te kiezen, ontdekt u ook andere activiteiten die op u wachten. Voor meer details zie deze site. Dankzij de ligging van de camping nabij de hoofdassen kunt u de regio gemakkelijk in al zijn facetten verkennen. Voor wandelliefhebbers, weet dat vanaf Ardèche Camping, meer bepaald 500 meter verderop, veel circuits beschikbaar zijn (zachte rijstroken, groene wegen, fietstoerisme).

Voor uw familie-uitjes is de greenway het perfecte circuit, vooral voor beginners en voor kinderen. Of je nu gaat skaten, wandelen of fietsen, ontdek de Payre Greenway die Privas en Pouzin verbindt, en geniet van een moment van ontdekking met je geliefden. Als u van avonturen houdt, mag u een bezoek aan Indian Forest op 10 km van Ardèche Camping niet missen. Apenbrug, tokkelbanen, touwladders ... je hebt alles wat je nodig hebt voor een natuurvakantie.

Als u een sensatiezoeker bent, nodigt Aquarock Aventure in de Eyrieux-vallei u uit om te genieten van een moment van pure familie-ontspanning op de rotsen en boven het water. Ter plaatse vind je 2 gigantische zip-lijnen van 250 en 300 meter en 7 banen die het hele gezin zullen verrassen.

Les dernières publications "mediterraneanyachtsbroker.com"

mediterraneanyachtsbroker.com