Italië is een pionier in verhuur van boten

Het huren van een boot is buitengewoon voor een familievakantie. Het is nu heel gemakkelijk om een boot te vinden voor een wandeling in Italië en een geweldig avontuur op het water te beleven.

Italië heeft goede treinverbindingen

De vier hoeken van Italië worden bediend door boten. Italië en de Ionische Zee met de verschillende landen van vertrek waar er boten zijn: Brindisi, Gallipoli, Policoro, Roccella Ionica, Santa Maria, Leuca en Taranto. We kunnen ook vanuit het zuiden van Italië vertrekken voor: Agropoli, Amalfi, Bacoli, Corsairs, Castellammare di Stabia, Gaeta, Gioia Tauro en vele anderen tot Vibo Valentia. In het gedeelte van Ligurië: Bocca di Magra, Chiavari, Finale Ligure, Genua, Imperia, La Spezi, Lago Maggiore, Marina degli Aregai - Imperia om te eindigen in Varazze. In het noorden word je verwend door de Adriatische Barche met verschillende plaatsen om te passeren. En dan is het meest beroemde startpunt voor Sardegna, Sicilia en Eolie ook een goede route, en tot slot Toscana. Van zijn/ haar maakt men zich verplicht voor een wandeling in Venetië of in de zona di Roma, en het is een perfect plan voor de geliefden.

De wonderen van Italië

Sinds het begin van zijn geschiedenis ademt dit Italië de prachtige tijd met een uniek landschap en smaak van maaltijden voor een prachtige exquise. Een land, Bel-Paese, kruispunt van volkeren, protagonist van verhalen en gebeurtenissen, bewaker van ontelbare wonderen die zijn verleden en zijn waarden uitdrukken. En hoe beter om van het uitzicht op het prachtige uitzicht te genieten als u geen boten in Italië huurt. De Italiaanse kust, rijk aan baaien, baaien, havens en stranden, past zich gemakkelijk aan elk type vakantie aan, of het nu voor toerisme, ontspanning of avontuur is. Door te kiezen voor de bootverhuur Italie heeft u de mogelijkheid om alle wonderen van het land, zijn stranden, zijn cultuur, zijn fantastische keuken en zijn glimlachende mensen te ontdekken. De onnavolgbare stijl van zeilen, het comfort van de catamaran, het plezier en de adrenaline die kenmerkend zijn voor een motorboot of de luxe en excentriciteit van de bootverhuur in Italië: de cruise zal in elk geval onvergetelijk zijn.

Italië staat vol met prachtige verhalen om te vertellen, en goede herinneringen om te delen met je dierbaren, maar vooral het plezier om een tijdje verdwaald te zijn in het midden van de zee.

Les dernières publications "mediterraneanyachtsbroker.com"

mediterraneanyachtsbroker.com