Onvergetelijke vakanties in Argelès sur Mer

Gelegen in het hart van het Catalaanse land, op slechts 20 minuten van Perpignan en de uitlopers van de Albères, biedt Argelès-sur-Mer een lange lijst met bezienswaardigheden voor uw vakantie. Argelès-sur-Mer groeide snel in de late jaren 1930 en biedt tegenwoordig een overvloed aan hotels, bars en restaurants, die elk jaar meer dan 300.000 vakantiegangers aantrekken. Het dorp is kleurrijk en eigenzinnig, met een sterke Catalaanse smaak en gezegend met een doolhof van smalle straatjes. Kies voor uw groepsvakantie in Argelès sur Mer voor Domaine du Bois Fleuri.

Camping Bois Fleurie voor uw groepsaccommodatie

Domaine du Bois Fleuri biedt groepsaccommodaties voor uw vakantie, seminars en andere belangrijke evenementen. U heeft de beschikking over een ruime keuze aan accommodaties die zowel comfortabel als zeer goed uitgerust zijn. Sommige accommodaties zijn uitgerust met airconditioning, toiletartikelen en huishoudelijke apparaten.

Er is ook een veelheid aan diensten beschikbaar zoals het restaurant, wifi, wasserette en diverse verhuur. In het restaurant kunt u heerlijke gerechten proeven. Uw groepsvakanties in Argeles sur Mer beloven onvergetelijk te worden. Je hebt ook toegang tot het waterpark, tennisbanen, multisportterrein, fitnessparcours buiten, padelbanen, speeltuin en jeu-de-boulesbanen.

Wat te doen in Argelès sur Mer tijdens de vakantie

Een vakantie in Argelès sur Mer is een gelegenheid om de stad en haar omgeving te ontdekken. Activiteiten zijn er in overvloed. De belangrijkste is het uitgestrekte zandstrand van Argelès, zeven kilometer lang. Het profiteert van een blauwe vlag voor zijn veiligheid en netheid en biedt tal van watersportmogelijkheden: onder andere windsurfen, duiken en zeilen. Er zijn hier ook nog twee andere stranden die hun zout waard zijn, namelijk het North Beach en het zuidelijke Le Racou, die worden omspoeld door verbluffend blauw water.

Tijdens uw groepsvakantie in Argeles sur Mer kunt u ook bepaalde overblijfselen bezoeken, zoals de gekanteelde kerk uit de 14e eeuw, de wallen en wallen, de traditionele markt en de ambachtelijke werkplaatsen. De moderne jachthaven heeft 750 ligplaatsen en biedt alle soorten bootreparaties en -services. Argelès is inderdaad een ideaal vertrekpunt om de sprankelende Côte Vermeille per boot te ontdekken, inclusief het prachtige natuurgebied van Cap Béar op enkele kilometers afstand.

Les dernières publications "mediterraneanyachtsbroker.com"

mediterraneanyachtsbroker.com